Servicii auxiliare

Service Camioane ofera alte servicii auxiliare, utile detinatorilor de vehicule grele, precum statie autorizata ITP si spalatorie auto.

STATIE ITP: Realizam Inspectia Tehnica Periodica pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme si remorci. Statia dispune de un modern stand de franare marca BEISSBARTH, detectori de jocuri tip VLT si decelerometru tip TURNKEY. Toate aceste lucrari se executa sub licenta R.A.R.

Spatiul dedicat statiei ITP este o componenta separata, conform celor mai noi cerinte; linia are o lungime de 54 de metri, iar echipamentele sunt dispuse astfel incat orice ansamblu este identificat si testat la interior.

Intre statia ITP si activitatea de service exista o stransa colaborare, pe baza careia departamentul service, la solicitarea clientului, remediaza defectiunile constatate pe linia ITP.

SPALATORIE MANUALA SI AUTOMATA: Dispunem de cea mai moderna instalatie de spalare a autocarelor si camioanelor din Bucuresti.

Un spatiu separat este destinat spalatoriei publice pentru vehicule mari. In prima parte se realizeaza spalarea manuala (prespalare), iar in a doua parte efectuam o spalare automata, in functie de tipul vehiculului, cu un portal mobil cu perii, marca Christ – SVG Super Wash.

Ansamblu este dotat cu senzori de gabarit, iar programele sunt din cele mai variate si includ posibilitatea spalarii sasiului, cu jeturi de inalta presiune.

Informatii programare

captcha