Despre noi

Service-ul de camioane, autocare si semiremorci face parte din Grupul Holleman – un jucator important pe piata de transporturi agabaritice si grele din Romania – si a fost dezvoltat ca un business complementar, care sa continue aceeasi filosofie de profesionalism si oferirea de servicii de calitate clientilor din zona transportatorilor.

Aceasta divizie a fost infiintata in anul 2009, locatia fiind situata pe Soseaua de Centura, in zona de sud a Bucurestiului si este formata din doua hale cu o suprafata de aproximativ 2.000 mp si 150 m canal de service, echipamente profesionale si personal calificat.

Efortul investitional a fost unul semnificativ, organizarea interna este una complexa, iar misiunea noastra este sa fim ALTERNATIVA GARANTATA pentru posesorii de vehicule, care au nevoie de un service multi-marca dedicat.

Service-ul pentru vehicule mari este destinat reparatiilor si intretinerilor multi-marca, atat pentru autotractoare, autobuze, autocare, van-uri, cat si pentru remorci si semiremorci, iar printre dotarile unitatii se numara:

  • Diagnoza sisteme de franare si suspensie;
  • Statie pentru efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice;
  • Spatiu destinat spalatoriei auto;
  • Echipamente specifice interventiilor si reparatiilor mecanice, electrice etc.

Oamenii alesi si instruiti pentru activitatea de service sunt cei care duc rezultatele in directia asteptata de catre clientii nostri, prin solutii alese si eficiente si promptitudine in executia lucrarilor.

Echipa noastra este intr-o continua dezvoltare si imbunatatire profesionala, participand periodic la programe de specializare, efectuate atat in cadrul companiei, cat si de catre parteneri ai nostri cu experienta indelungata in domeniu. Totodata, instruirea personalului este realizata si certificata la nivel european.

Intreaga activitate a service-ului este integrata intr-un sistem informatic modern si este conceput special pentru a contribui cu succes la optimizarea procedurilor si, in final, sa aduca rezultate pozitive in reducerea timpului si a nivelului de pret.

Reusim sa tratam toate situatiile cu maxim de seriozitate si profesionalism, oferind de fiecare data, solutii tehnice eficiente oricarui posesor de vehicule sau ansambluri de vehicule mari, intr-un singur loc. Detinem un stoc de piese permanent pentru elementele de baza si utilizam o retea calificata de furnizori de piese de schimb care livreaza rapid, orice reper.

web1